Ce sunt copertinele retractabile?

Posted on by 0 comment

Dacă sunteți dispus să asculte să-mi răspundă la întrebare, probabil că aveți o idee despre avantajele copertine retractabile, chiar dacă acestea sunt doar acum încep să apară în conștiința consumatorilor. In acest articol voi discuta despre factorii care cauzează copertine pentru a atrage o baza mare de clienti - inclusiv clienții revenind frecvent si recomandari. Să începem cu elementele de bază.

Probabil cea mai presantă problema aici este, Ce sunt “copertine retractabile?”

Deci, exact ceea ce sunt ei? Sansele sunt că aveți dreptul de idee de bază: o marchiză este o piesă cu dimensiuni personalizate din material impermeabil care este întins pe un cadru de aluminiu sau oțel și instalate pe acoperișul unei clădiri sau pe perete. Umbrele nu au nevoie de poli (ceea ce ar dezordine de vedere), deoarece acestea sunt atașate cu monturi cu arc. Tipul “retractabil” de copertine diferă de bază copertine, imobile în care acestea dureaza mai mult (poate fi înfășurat în vreme daunatoare) și se lasă un spațiu pentru a fi utilizat într-o varietate de moduri - ambele băuturi din umbră și stelelor, pentru exemplu.

La capătul mare al spectrului, copertine astăzi poate fi în sus de 30 de metri în lățime și în jur de 14 de metri în adâncime. Ele sunt controlate în mod automat, prin intermediul senzorilor de vreme sau un buton de control de la distanță, sau de mână, folosind o manivelă manual. Oricum, aceste copertine pot fi desfăcut sau retras în mai puțin de un minut.

Care sunt implicațiile practice ale acestei? Când doriți să răcească o zonă în jos, ca o piscină beton sau punte supraîncălzit, umbra este la doar câteva secunde distanță. De asemenea, atunci când ploaia deranjează planurile tale in aer liber - nu există nici un motiv pentru a rula în interiorul. Dacă doriți să vă bronzați la soare directe, sau a profita de căldură pe o zi de toamnă rece, marchiza poate fi rulat la fel de repede. Când sunt depozitate, copertine retractabile dura până aproximativ șase centimetri de spațiu orizontal pe partea laterală a unei clădiri. Instalat la un unghi în jos, de care au nevoie pentru a fi atașate de picioare cel puțin șapte și jumătate de la sol.

Bine, ne-am acoperit “Ce sunt ei?” Acum să se ocupe rapid cu beneficiile pe care le copertine dau acasă și de afaceri proprietari. Ce se poate face copertine retractabile pentru tine?

Evident, ei vă dau o modalitate de a controla elementele, iar acest lucru este mai mult decât o plăcere estetică, deoarece se pastreaza mobilier de albire și reduce facturile la utilități. Prin controlul lumina soarelui veți găsi te în ce mai utilizat din facilitățile și spațiile pe care le ai deja: piscină, punte, balcon, terasă; grătar, foișor, bar în aer liber, cadă cu hidromasaj. Dar e mai mult.

Copertine acționa ca o extensie a casei tale, adăugând metri patrati la tine acasa sau clădiri comerciale. Acestea vă permit să se extindă aspectul interiorului în aer liber, care servește ca un plus arhitectural, dar fără costurile tipice. Nu este necesară instalarea antreprenor sau costisitoare. În setarea rezidențial, acest lucru duce la spațiu în aer liber pentru divertisment, relaxare, si a manca. În setarea de afaceri, înseamnă cameră suplimentar pentru scaun patronii, servi clienții, sau organizează reuniuni. În ambele cazuri, “Camerele de exterior” termina adăugarea de valoare pentru afaceri sau acasă.

Pe partea de sus a acestei, copertine duce la economii de energie directe. Instalat strategic, se face în interiorul unei clădiri de până la 15 de grade mai rece, tăiat lumina soarelui și de umbrire ferestre directe. Acest lucru reduce efectul de orbire cu 94 la sută și poate reduce facturile la utilități cu peste 30 la sută. Deci, pe termen lung, copertine plăti pentru ei înșiși.

Care se încheie Umbrele noastre Intro. Acum aveți o idee mai bună a ceea ce copertine retractabile sunt, și de ce ele sunt atragerea de o bază de creștere a consumatorilor. Esti interesat? Există mai mult pentru a afla!

 

Category: Lifestyle

Panourile solare - cum functioneaza?

Posted on by 0 comment

Multi proprietari de azi sunt de cotitură față de energie alternativă pentru a satisface nevoile lor de energie, din cauza costurilor în creștere zdrobitoare țară și în lume. Energia solară pentru acasă este un fel de oameni sunt economisirea de bani. Având în energia solară pentru acasă instalat de o echipa de profesionisti poate fi o întreprindere foarte scump. O mulțime de oameni, cu toate acestea nu sunt conștienți de faptul că ele pot pune în panouri solare de la sine. Dacă ar face-o singur “, tu proprietarul, se vor bucura de toate avantajele energiei solare fără a plăti pentru care costul ridicat de instalare.

panou-solar-4

Este mai ușor decât crezi pentru a face propriile panouri solare. Nu trebuie să fie un inginer, în scopul de a crea un sistem de energie solară pentru casa ta. Puteți face casa ta “energie independent”, cu un pic de răbdare și de timp liber. Construirea și apoi instalarea de panouri solare pentru casa poate fi de fapt distractiv și un exercițiu instructiv pentru tineri, în special tineri.

Unul dintre avantajele majore pentru construirea și instalarea de propriile panouri solare pentru casa este că veți economisi o sumă mare de bani. Unii instalatori va percepe mii pentru a instala doar câteva panouri. Prin construirea și instalarea chiar un sistem solar mic va cel puțin vă permit pentru a alimenta un număr de aparate de mici și că numai vă va economisi bani pe factura de curent în fiecare lună. Panouri solare mici pot fi utilizate la aparatele electrice pentru casa cum ar fi DVD playere, televizoare, calculatoare, chiar și factorii de decizie de cafea. Dacă alegeți să pună panouri solare pe acoperiș, puteți alimenta chiar întreaga casă.

Suma scurt de timp este nevoie pentru a construi panouri solare pentru casa ta este de multe ori cea mai bună parte. O persoana medie, cu un pic mic de cunoștințe în construirea obiecte mici ca birdhouses, se poate construi și instala un panou solar de 100 Watt in mai putin de o zi. Aceasta cantitate mică de energie solară va furniza suficientă energie pentru a alimenta un aparat mic sau dacă doriți, puteți chiar folosi pentru a unelte electrice pentru a construi panouri solare mai mult. După ce ați construi puterea ta personală solar pentru casa chiar pe o scară minor, conservarea putere începe să se acumuleze. Puteți să reinvestească economii de cost în panouri solare suplimentare până când sunt în cele din urmă de viață de pe 100% energie solara. Ne pare rău, va trebui să spună la revedere la costurile ridicate ale energiei pentru totdeauna!

Înainte de a începe procesul de a pune panouri solare în loc aveți nevoie pentru a decide ce fel de economisire a energiei rezultatele pe care le căutați. Cel mai bine este de a educa-te cât mai mult posibil cu un manual de instrucțiuni. O locație simplu pentru a începe este într-un complot gradina sau pe o terasă. Aceste pete face primii candidati pentru că celulele fotovoltaice vor avea capacitatea de a acumula mai multă energie în aer liber. Puteți alimenta iluminat sau a altor dispozitive, fără a ridica factura de energie.

În scopul de a construi în mod corespunzător și instaleze panouri solare dumneavoastră, este important să vă asigurați că aveți o cele mai bune instrucțiunile înainte de a începe. Veți avea posibilitatea de a găsi instrucțiuni pas cu pas și diagrame pentru a vă ajuta să construiască panouri solar pentru casa ta. Fii sigur de a investi în instrucțiunile de bună calitate; se va plăti cu siguranță off pe termen lung. Materialele pentru realizarea de panouri solare pentru casa sunt foarte preț rezonabil. Puteți achiziționa cherestea, cabluri de cupru și dureri de sticlă de la un magazin local. Poti cumpara componente fotovoltaice pe cont propriu, fie prin internet sau de la un magazin local.

Pentru a reitera, cel mai important lucru de retinut despre construirea de energie de origine solară este de a avea cele mai bune instrucțiuni și diragrams posibil. Faci o investiție pe termen lung pentru viitorul tau. Atât viitorul mediului planetei și pentru propriul personal bunăstarea. Pe lângă beneficiile financiare de instalare energie solară pentru acasă, vă va culege, de asemenea, recompense de gândire înainte. Veți dormi bine când știi panourile solare pot alimenta necesitatile de zi cu zi, în cazul unei pene de curent, care nu va mai tine si cei dragi efect.

Category: Stiri

Cele mai bune tastaturi de laptop

Posted on by 0 comment

Tastatura unui laptop este de obicei situat direct, împreună cu computerul, precum și hardware-ul său sensibil. Acest lucru ajută-l să fie relativ dificil de a stabili, spre deosebire de cea asociată cu un calculator desktop. Cu toate acestea, cele mai frecvente probleme în aceste tastaturi sunt ușor de a stabili. Aici, avem în vedere modul în care a deservi tastatura laptop ieftina atunci când vreodată funcționare defectuoasă datorită scurgerilor de fluide în ea, atunci când particulele devin blocat acolo sau unele chei de simplu nu reusesc sa lucreze.

tastatura-laptop-1

În cazul în care scurgeri de apă de pe laptop, trebuie să-l închidă imediat oprit, dacă nu există deja. Piscina ar putea afecta o componentele electrice în cazul în care mașina este, totuși, mai departe. Ar trebui să se scurgă după care cu grijă apa de basculare extensia cu susul în jos pe pânză. Cu toate acestea, ar trebui să nu proteine ​​se agită calculator; se deplasa ușor pentru a forța acest tip de apă afară prin spațiile printre cheile. Folosind un uscator de par cu setarea rece, uscat ușor restul de apă până la mașina este suficient de uscat. Așteptați 2 sau 3 zile înainte de a porni mașina pe pentru a vă asigura că se usuca complet.

Acest lucru nu neapărat cu toate acestea funcționează în orice moment alte lichide verse pe masina. Unele, cum ar fi supe, sunt cunoscute pentru a ajuta permanent afecta câteva componente interne similare pe hard disk. Când se întâmplă acest lucru, ar fi necesar să contactați dealer auto pentru reparatii auto specializate.

În cazul în care resturile este blocat în tastatură, trebuie să-l scuturați-l ușor pentru a scoate particulele. Acestea s-ar putea să nu cauzeze nici un prejudiciu la PC-ul dvs., acestea pot interfera cu buna funcționare a acesteia. În cazul în care resturile rămâne blocat chiar și după agitare, ar trebui să utilizați un vid special fabricat pentru astfel de particule. O cutie de aer comprimat va disloca de asemenea, particulele și de a crea ei se desprinde.

În cazul în care o cheie a venit off, ar trebui să scoateți ușor cheia adiacent doar cu indiscreti o precauție, folosind o șurubelniță cu un cap plat. Apoi trebuie să se ghiftui modelul cu opritorul cheie, care este, de obicei, o bucată albă asociate cu plastic care se conectează crucial pentru configurația hardware complimente. Acest lucru este esențial pentru a vă ajuta restabili vitale cu ușurință. Tu ar trebui să pună apoi de fixare-cheie de care cheie rupt în locul său, urmărind modelul de ea lui de retinere.

Dacă o tastatură este deteriorat substanțial, acesta poate avea reparație specializat sau chiar înlocuirea. Acest lucru poate fi foarte costisitoare, în funcție de dealer și / sau specificațiile de la laptop-ul. Puteți face uz de o tastatură externă de a avea un PS2 sau port USB pentru o alternativă temporară înainte de a avea posibilitatea de a achiziționa una inovatoare.

Fiecare tastă de pe o tastatură laptop are un design de primăvară-cum ar fi, care permite importantă a apăsa că senzorul de dedesubt, împreună cu literele tastate transmite de pe ecran. În cazul în care nu reușește crucial pentru atingeti senzorul suficient, apoi litera tastat nu arată neapărat pe acel ecran.

Când acest lucru poate fi cazul, este posibil să aveți un du-te cu înlocuirea cheia ruinat cu unul mai mult. Puteți să le cereți de la magazine de salvare de calculator, care aleg mașini de defunct, ia în afară și le-a pus în vânzare piese. Acest lucru va fi realizat, fără a implica în mod necesar ajutor profesionist.

Category: IT

Lucerna verde - medicament natural

Posted on by 0 comment

Stoarcerea este foarte sănătos și este o modalitate foarte bună de a trata diverse probleme de sănătate; care este motivul pentru care atât de mulți oameni sunt luați la stoarcere ca ultimul lor obicei sănătos. Stoarcerea fructe proaspete și legume vor ajuta pentru a curăța organismul dumneavoastră și, de asemenea, ajută la îmbunătățirea sistemului digestiv. Aceasta va îmbunătăți nivelul de energie, de asemenea. iarba de grau este un aliment popular natural, care este derivat din planta de grâu; și este dotat cu o varietate de aminoacizi, vitamine și minerale. Se poate vitaliza cu adevărat tot corpul.

Pentru a achizitiona pulbere de lucerna verde accesati: http://www.puterea-naturii.ro/index.php?route=product/product&product_id=347

iarba de grau sa dovedit a fi un tratament foarte eficient impotriva problemelor digestive și-l va ajuta, de asemenea, pentru a imbunatati circulatia corpului tau. iarba de grau, de asemenea, ajuta la prevenirea Canver și ajută la proces natural de detoxifiere al organismului. Acesta va ajuta, de asemenea, pentru a alcaliniza sangele si reglarea functiei tiroidei lui. Acesta va suprima natural pofta de mancare si stimuleaza sistemul imunitar, de asemenea. Iarba de grau este plin de clorofilă; asa ca va reduce semnificativ sansa de a cancerului de colon si a altor probleme digestive.

iarba de grau pot fi găsite în mai multe forme. Acesta poate fi achiziționat fie sub formă de tabletă, sau o pulbere. Magazine de sănătate s-ar putea vinde, de asemenea, le proaspăt tăiate; pe care le puteți achiziționa cu ușurință și de a folosi la domiciliu. Acestea sunt, de asemenea, disponibile într-o stoarce sau o formă congelată; și ele sunt foarte populare în cele mai multe magazine de sanatate. Puteți folosi iarba de grau in multe retete si poate fi combinat cu o varietate de fructe si legume pentru a face combinații delicioase și sănătoase pentru micul dejun. Dacă preferați un gust mai dulce, puteți adăuga miere dupa gust. Puteți folosi, de asemenea, usturoi si ghimbir pentru a atenua gustul de iarba de grau. Păpădie și lucernă sunt alegeri populare prea.

Pentru corespunzător suc iarba de grau, ați putea dori să cumpere un storcator + + masticating. Aceste juicers sunt ușor diferite de cele normale; ele pot apăsa umezeala din iarba de grau într-un mod care cele naturale nu se poate. Puteți folosi, de asemenea, aceste + + masticating juicers pentru toate celelalte fructe și legume, astfel este cu siguranta o achiziție bună pentru orice gospodărie. Puteți să-l folosiți cu ierburi, spanac și salată verde, pentru a numi doar câteva.

Nou-veniții s-ar putea dori să ia act; iarba de grau poate fi un pic cam greu pe stomac inițial, mai ales dacă nu sunteți obișnuit. Din acest motiv, ar trebui să încercați să consume nu mai mult de 4 uncii pe zi și apoi să lucreze pe drumul în sus treptat. S-ar putea, de asemenea, experimenta o ușoară stomac deranjat așa că încercați să păstrați în limitele recomandate atunci când se încearcă iarba de grau pentru prima dată. iarba de grau are, de asemenea, un efect puternic de curățare pe corp; similar cu detoxifiere, asa ca s-ar putea simți un pic greata inițial, până când corpul tău se obișnuiește cu ea. Ar putea fi o idee bună să se răspândească aportul de iarba de grau pentru sume mai mici pe tot parcursul zilei, mai ales în-între mese.

Un alt beneficiu al iarba de grau este că acesta conține o cantitate mare de clorofilă; care are o compoziție foarte asemănătoare cu propriul nostru sânge. Acest lucru înseamnă că absorbția se va intampla aproape instantaneu, motiv pentru care s-ar putea începe să simtă efectele iarba de grau aproape imediat după consum. Se face iarba de grau disponibile pentru corpurile noastre.

Category: Lifestyle

Panouri solare pentru incalzire

Posted on by 0 comment

Dacă aveți un sistem de căldură radiantă, folie bariera radianta este un mod ideal de a maximiza eficiența dvs. de căldură radiantă.

Căldură radiantă este caldura care se transmite de la o sursă de căldură prin spațiu și o barieră radiant este conceput pentru a reflecta faptul că de căldură față de spațiul de locuit.

Pentru mai multe informatii accesati: http://magnetcenter.ro/

Bariere radiante sunt fabricate din materiale care sunt saraci la absoarbe căldura, dar excelent la reflectând o. O barieră radiantă este, de obicei, o foaie subțire sau de acoperire dintr-un material puternic reflectorizant, cea mai mare parte din aluminiu. O barieră radiant eficient trebuie să reflecte 97% din căldura și în scopul de a îndeplini în mod corect, partea de reflexie trebuie să fie deschis la un spațiu de aer.

Prin utilizarea folie bariera radianta poți creștere substanțială economiile de energie mai ales de când această barieră folie poate reflecta căldură atât de mult înapoi la sursa acesteia. Prin utilizarea o barieră folie vă va ține casa ta mult mai cald decât fără o barieră radiant.

Câteva lucruri sunt importante pentru a privi afară pentru atunci când cumpără o barieră radiant. Dacă faci instalarea singur, trebuie să selectați o barieră radiant rezistent la rupere, astfel instalarea va fi mai ușor. Cel mai bun mod de a testa puterea de bariera radiant este de a lua un mic eșantion și să încerce să-l rupe cu mâna. Dacă se rupe în afară, sunt sanse se va rupe cu ușurință și de a face instalarea dificilă.

Tipurile care nu se rupe ușor, de obicei, au o plasă țesută care este laminat între două foi de folie. Alte tipuri de bariere radiant folosesc ceea ce se numește, un “bubble-pack”, între foile de folie, oferind bariera radiant ceva putere adăugat.

Un alt lucru pentru a verifica ar fi ratingul de inflamabilitate. Trebuie să selectați o barieră radiant, care are o clasa I USB (Uniform Code Clădire) sau o clasa A NFPA (Asociația Națională pentru Protecția foc) Clasă inflamabilitate. Pentru a vă asigura, puteți cere întotdeauna departamentul local de incendiu sau clădire inspector pentru a revizui selecția dvs. sau de a recomanda un produs adecvat.

Fii conștient că barierele radiante pot fi de asemenea folosite ca bariere de vapori, care împiedică umiditate la care trece prin ele. Deci, în funcție de locul în care vă folosiți o barieră radiant va determina ce fel le utilizați. Nu vrei trecerea aerului cald printr-o pe o suprafață rece și apoi condensarea, acest lucru ar putea cauza probleme.

Pentru instalare, puneți radiant barieră, folie, cu fața în sus în cadrul unui sub-podea aproximativ 1 până la 2 cm mai jos tubul radiant.

Pentru a primi cea mai bună eficiență și confort de la sistemul de incalzire radianta câteva reguli de bază ar trebui să fie urmate; toate de grinzi de jante exterioare ar trebui să fie izolate; și izolația trebuie capsate la partea inferioară a grinzilor tale sub bariera radiant.

De asemenea, ține cont de faptul că radiante de căldură în podea nu va funcționa corect până când spațiul grinzi este închis.

În timp ce barierele radiante nu sunt cu siguranță noi pe piata, ele sunt un mod ieftin, dar eficient pentru proprietarii de case pentru a economisi energie și bani. Materiale de barieră radiante sunt continuă să îmbunătățească și ele devin disponibile pe scară largă în America de Nord.

Cu un sistem de căldură radiantă, o barieră radiant va reflecta caldura inapoi in casa, de încălzire casa ta mult mai eficient.

Category: Lifestyle

Construieste singur – Sisteme alarma pentru acasa

Posted on by 0 comment

Lucrurile să ia în considerare înainte de instalarea sistemelor de alarma Acasă

În primul rând, să decidă dacă doriți un sistem de alarmă acasă, doar pentru siguranță împotriva hoti. Pe scurt, ai nevoie doar de o alarmă antifurt? Există diverse opțiuni în piață pentru a alege de la. Puteți avea un hoț integrat și alarmă de incendiu. Acesta vă poate costa un pic mai mult, dar atunci știi că este în valoare de ea.

Pentru mai multe informatii: http://alarmesecuritate.ro/

Acum, următorul factor de care aveți nevoie pentru a decide dacă este alarma sunteți de cumpărare este doar menit să sune o sirenă mare, în caz de o intruziune sau de incendiu, sau ar trebui să efectueze câteva mai multe sarcini prea. De exemplu, există o varietate de sisteme de alarmă, care va suna, nu doar o alarma, dar, de asemenea, forma numere de telefon importante și să raporteze problema. Acest lucru este foarte util, pentru că spargerile rareori avea loc atunci când sunteți acasă. Aceste sisteme de alarmă, vă va permite să-cheie într-un anumit număr de numere de telefon. Astfel încât să puteți pune într-un număr de urgență, cum ar fi cea a poliției, ambulanța, pompierii și dumneavoastră. Acest lucru face sigur că problema este raportată, chiar și în absența dumneavoastră.

Acum, ultimul dar nu cel mai puțin factor, este tipul de sistem de alarmă pe care doriți să instalați. Pe scurt, vrei un sistem de alarmă acasă fără fir sau un fir. Aceasta este vârsta de fără fir și instalarea unui sistem fără fir poate fi foarte interesant, dar sistemele convenționale de alarmă cu fir sunt recomandate pe wireless. Motivul fiind că sistemele de alarmă fără fir pot confrunta cu probleme din cauza interferențelor de la dispozitivele wireless din apropiere. De multe ori, aceste dispozitive pot oferi, de asemenea, de pe alarme false.

DIY Sisteme de alarmă Acasă

Sarcina DIY de instalarea unui sistem de alarmă acasă începe la fel ca instalarea orice alt echipament de acasa - cu manuale de producător lectură. Manualul de producători este Biblia de care aveți nevoie pentru a păstra în mână de-a lungul întregului proces de instalare a sistemului. Să mergem acum în procedura comun pentru instalarea de aproape toate sistemele de alarmă.

În primul rând, încercați să găsiți cel mai bun loc pentru a pune în alarma, de exemplu, locul cel mai vulnerabil al casei, în caz de intruziune. Pune-l într-un loc de unde sunetul alarmei poate ajunge la toate colțurile de casa ta. Pe scurt, va fi alarmat de alarma. A se vedea că acesta nu este într-o poziție foarte ochi-prinderea și strică aspectul interiorului casa dumneavoastră. Dar este, de asemenea, important să nu-l repara într-o astfel de poziție încât nici măcar nu se poate auzi sunetul.

Următorul pas este de a localiza ferestrele și ușile care sunt cele mai vulnerabile la intruziune. În cazul în care un sistem combinat, care constă dintr-un hoț și de alarmă de incendiu, aveți nevoie pentru a pune senzori de fum în aproape toate camerele. Pentru alarma antifurt, pur și simplu ia în considerare ferestrele și ușile vulnerabile la intruziune și repara senzorii de acolo. Puteți desigur, lăsa ferestre inaccesibile, dar dacă aveți un număr suficient de senzori în kit-ul sistem de alarmă acasă, încerca să acopere chiar și aceste ferestre.

Acum fixa panoul de control. Locatia este foarte evident, aproape de ușa din față a casei tale. Este important că aveți o priză electrică din apropiere. Nu vă faceți griji, sisteme de alarmă acasă vin cu propria lor baterie de copii de rezervă sisteme. Fixați cablurile în așa fel, care cablajul este confundat cu cabluri electrice de casa ta. În cele din urmă a conecta senzorii de sirena și panoul de control.

Pentru orice complicatii implicate cu cabluri, singurul răspuns este manualul care a venit împreună cu sistemul de alarmă acasă. Acest lucru se datorează faptului că procesul de instalare diferă în funcție de diferite modele și producători.

Category: Lifestyle

Containere de transport

Posted on by 0 comment

Containerele de transport maritim sunt una dintre metodele cele mai utilizate pe scară largă pentru mutarea cantităților mari de inventar sau obiecte personale de pe continente sau de peste mări.

sadfsadDacă aveți nevoie de a utiliza unul, s-ar putea sa va orientati sa închiriati un container depozitare. Cu toate acestea, există câțiva factori la care sa va gânditi înainte de a face acest lucru. Primul factor care trebuie să se ia în considerare înainte de a închiria un container de transport este de cât timp va fi nevoie de recipient. Când semnați un contract de închiriere, sunt șanse ca acest lucru va fi pentru o perioadă de timp, poate de la șase luni la un an. Acest lucru este, de obicei, deschis la negocieri. Daca folositi recipientul doar o dată pentru o mișcare, atunci vă va fi cel mai probabil doar nevoie de ea pentru câteva luni.

Al doilea factor care trebuie să se ia în considerare este starea containerului. Este întotdeauna o idee bună să aruncăm o privire înainte de a vă da acordul cu privire la închirierea unui container de transport. Un alt  factor este care ar trebui păstrat în minte este materialul containerului de transport și cât de bine le-a avut loc de-a lungul timpului. Unele dintre acestea sunt construite din lemn, de exemplu, care ar putea eventual putrezi sau deteriora. Containerele din otel puternic sunt preferate pentru călătorii mai lungi, dar acest lucru va depinde de bugetul si nevoile dumneavoastra de transport.

Există un alt factor care trebuie să se ia în considerare și care are mai mult de a face cu compania sau distribuitorul de la care inchiriati containerul. Înainte de a vă da acordul asupra închirierii unui container de transport, este o idee bună sa faceti o listă de întrebări în avans cu privire la istoria și experiența companiei. Asigurați-vă că cereti referințe, astfel încât să puteți vorbi cu foști clienți despre experiențele lor de transport. În cazul în care societatea nu a fost în afaceri pentru foarte mult timp, nu este neapărat un motiv pentru a nu folosi serviciile lor, dar ar trebui să fiti foarte atenti, că ei știu despre ce vorbesc.

În cele din urmă, ultimul factor la care să va gânditi înainte de a vă decide să închiriati un container de transport este legat de problemele de securitate. Dacă aveți de gând să încredintati unei companie de transport  sa mute inventarul dvs. sau obiectele personale, vreti să fiti sigur că recipientul este in forma de top. Este, de asemenea, recomandat sa desfășurati activități de cercetare a companiei pe care o utilizați, astfel încât să vă simțiți confortabil cu aranjamentul de transport.

Category: Stiri

Istoria Tehnologiei Wireless

Posted on by 0 comment

Introducere

A fost nevoie de zeci de ani pentru tehnologii wireless să crească de la doar un concept simplu la o tehnologie revoluționară, inovatoare integrate în dispozitive de la computere și telefoane mobile pentru cuptoare cu microunde. Michael Faraday nu ar fi putut avea un indiciu că descoperirea principiului inducției electromagnetice ar induce, de asemenea, un efect de domino care a dus în cele din urmă în dezvoltarea de tehnologii fără fir pe care le folosim acum.
Pornind de la radio, a tehnologiilor fără fir de fapt a crescut de proporții a ajunge în prezent la descoperirea de conectivitate 4G. Dorinta constanta de ființă umană “, pentru a dezvolta o tehnologie mult mai eficient pare să fi declanșat dezvoltarea de tehnologii fără fir. În prezent, WiFi Hotspot-urile sunt găsite aproape peste tot în clădiri urbane, oferind acces la internet la dispozitivele conectate peste Wireless LAN. Puncte de acces de interior permite utilizatorilor să se conecteze la rețele cu fir și sunt utilizate pe scară largă în magazine de cafea și în alte locuri publice.

Trecutul interesant de tehnologii fără fir

Principiile inducției electromagnetice Faraday și descoperirea lui Marconi de transmitere a semnalului fără fir a adus o nouă idee de comunicare fără fir. Finanțat de către armata SUA în epoca războiului mondial, oamenii de știință în cele din urmă a dezvoltat un dispozitiv de comunicare la distanță scurtă pentru utilizarea în câmpul de luptă, care mai târziu a continuat să fie un dispozitiv de uz casnic numit Radio. Cu toate acestea, atunci când producătorii de dispozitive electronice, a început finanțarea idei creative și inovatoare, de radio a găsit succesorul său în formă de telefoane mobile. Frecvențele radio de gigahertz apoi a permis punct la multipunct sau PMTP comunicare. Acest lucru a început evoluția rapidă a tehnologiilor fără fir.
Furnizorul de servicii de internet wireless în prezent sau WISP echipamente sunt de operare de sprijin abundente pe banda licențiată de frecvențe în banda UHF. Echipamente Șomoiog poate opera peste 900 MHz până la 5 frecvențe GHz. Acum, clienții pot utiliza CPE sau sediul clientului echipamente, cum ar fi telefoane mobile, routere WiFi, set-top box, etc pentru a distribui serviciile prestatorilor de servicii “în jurul casei, prin intermediul Wireless LAN.

Evoluează de la 1G la 4G

Tehnologia implementată în telefoane mobile a ajuns să fie cunoscut sub numele de tehnologie de comunicare fără fir prima generație cunoscut sub numele de 1G. Tehnologia fără fir transmite semnale analogice până la 2,4 Kbps și a făcut posibil ca utilizatorilor să efectueze apeluri către alte telefoane din aceeași țară. Acesta a sprijinit frecvențe de pana la 800 MHz. Servicii de date au fost aproape inexistente în 1G.
Având în vedere cererea pentru o calitate mai bună a sunetului, tehnologia 2G a fost dezvoltat. Chiar dacă această tehnologie wireless formular pus la dispoziție aceleași rate de date de 1G, calitatea sunetului sa îmbunătățit, deoarece folosit Circuit Switched Digital tehnologie. Tehnologia D-AMPS în 2G acoperit Statele Unite ale Americii; în timp ce sistemul global TDMA pe baza de comunicații mobile (GSM) acoperit Europa, atunci când a fost introdusă pentru prima dată tehnologia.
Aceasta a deschis calea pentru o evoluție interimar de 2G cunoscut sub numele de 2.5G cu frecvențe purtătoare de 200 kHz. Tehnologia a făcut drum spre Asia, în plus față de Europa și Statele Unite ale Americii. Serviciile care au venit cu tehnologia fără fir inclus cele oferite de 2G, cum ar fi serviciul de mesaje scurte, redirecționarea apelurilor, ID-ul apelantului și roaming fără sudură. Tehnologia 2.5G făcut apeluri în roaming posibil, permițându abonații efectua apeluri de la diferite granițele naționale cu condiția ca prestatorul de servicii a permis. Stații de bază instalate la puncte fixe a făcut această comunicare posibil. GPRS și EDGE au fost rezultatul 2.5G.
Ajungând la o rată țintă de transfer de 2 Mbps de date, tehnologia 3G a ajuns cu frecvențe radio la nivel mondial care să permită mai multe apeluri telefonice de pe mobil și transferuri de date de mare viteză pentru conferințe video de convenabil și de streaming. 3G a fost lansat pentru prima comercial în Japonia de către NTT DoCoMo în 2001featuring tehnologii, cum ar fi WCDMA, CDMA2000 și UMTS. Frecvența purtătoare a mers până la 5 MHz, în funcție de frecvențele susținute de diferite țări.
La fel ca 2.5G, 3G a avut, de asemenea, un pas intermediar până în formă de 3.5G mai popular cunoscut sub numele de pre 4G. Cu toate că nu sa recunoscut oficial ca un standard de ITU, 3.5G a fost considerat un prim pas pentru următoarea generație de tehnologie celulară, atunci cunoscut sub numele de IMT-Advanced, care a adus tehnologii, cum ar fi LTE și HSPA +.
Cea mai rapidă tehnologie celulară, în prezent, numit ca 4G, utilizează semnale de bandă largă Digital justificative rate de date de până la 40 Mbps. Caracteristicile incluse acces sporit și portabilitate, roaming la nivel mondial, și multimedia îmbunătățite. Multicanal hi-fi emisiuni TV și filme de streaming HD super-rapid se adaugă avantaje. Este în prezent în curs de dezvoltare pentru a sprijini o gamă mai largă de frecvențe. Bazat pe toate rețelele de comutare de pachete IP, tehnologia 4G susține o lățime de bandă de canal scalabil variind de 5-20 MHz.
Eficiența spectrală sistem 4G a crescut la 3 biți / Hz / celulă în downlink și 2.25 bit / Hz / celula pentru utilizarea în interior. Acesta oferă o primă ocazie pentru acces în bandă largă de la distanță. Divergența tot mai mare între operatori și furnizori de telecomunicații și creșterea costului se presupune că sunt singurele punctele slabe ale acestei tehnologii. Apariția de 4G se presupune pentru a stoarce competiția de pe piață în industria de telefonie mobilă. FCC este în prezent în căutarea de bandă mai mult fără licență de frecvențe în banda de 5 GHz pentru a suporta viteze gigabit Gama de WiFi.

Alte tehnologii wireless

Noul 802.11 n este cea mai recentă tehnologie wireless reușind 802.11 b / g / o și poate transmite mai multe fluxuri de date prin mai multe antene. În afară de tehnologii celulare de la 1G la 4G, o tehnologie wireless de renume și utilizate pe scară largă este Bluetooth, conceput pentru schimbul de date la distanțe scurte. Near Field Communication NFC sau este un alt noua tehnologie care permite dispozitivelor să stabilească o comunicare radio cu celălalt doar prin atingerea lor împreună.
NFC este simplu de configurat și este, în principiu folosit pentru a inițializa conexiuni fără fir mai capabile, la viteze mici și pentru a permite comunicarea Bluetooth și transfer de fișiere mai rapid. Acesta poate fi folosit pentru a partaja contacte, fotografii, clipuri video și alte fișiere într-o platforma de social networking și, de asemenea, oferă acces ușor la jocuri multiplayer mobil.

Concluzie

Odată cu apariția de tehnologii fără fir inovatoare, cum ar fi LTE și NFC și multe altele, aplicații și utilizare a tehnologiei fără fir extindă în mod constant depășește așteptările. Acest lucru justifică nevoia unor îmbunătățiri tehnologice care urmează standardele internaționale. Având în vedere creșterea enormă în cererile pentru o mai bună conectivitate și utilizarea de date de mare lățime de bandă pe dispozitive mobile, avansarea în continuare a tehnologiei fără fir este inevitabilă.

Category: IT

Alimente Sănătoase și Diete Vegetariene

Posted on by 0 comment

Consumul de dreapta sau de alimentatie sanatoasa este, uneori, mai ușor de zis decât de făcut. Cu atât de multe alimente procesate, fast-food, conserve, junk alimente și produse din carne în jur, ce te poți aștepta, dar pentru a vedea mai multe persoane in greutate excesiv, mult mai știu câțiva care suferă în cele din urmă de la conditiile de sanatate din cauza crestere excesiva in greutate. Deci, dacă sunteți printre acești oameni sau nu, e timpul să ia în considerare o alimentație sănătoasă cât mai devreme acum. Dar a mânca sănătos poate însemna lucruri diferite pentru oameni diferiți. Pentru unul, aceasta poate însemna a merge la dietele vegane, consumul de alimente crude, și alegerea super sanatoase decat cele procesate.

Ce este o dieta vegetariana?

Dieta vegetariana este un alt termen pentru vegetarianism. Acesta este un mod natural de a pierde în greutate și de ședere sănătoși. Cu toate acestea, atunci când se spune că el este pe o dieta vegetariana, aceasta nu înseamnă neapărat că el nu mai mănâncă alimente de origine animală. Deși unii oameni fac, în unele cazuri, medicii inca recomanda unele modificări cu privire la acest regim alimentar. De aceea, înainte de a merge pe acest tip de dieta, trebuie să se constate subtipurile sale să știe care unul este potrivit pentru tine.

Care sunt cele patru subtipuri de dietele vegane?

Dietele vegane sunt împărțite în patru subtipuri cunoscute sub numele de semi-vegetarian, PESCO-vegetarian, lacto-vegetarian, lacto-ovo-și vegetarian. Deși toate acestea se concentreze pe legume ca cea mai mare parte din dieta ta, în unele subtipuri s-ar putea să li se permită să mănânce produse de origine animală și de produse. În semi-vegetarian, de exemplu, puteți mânca în continuare carne de pasăre și pește, cu toate acestea vă sunt restricționate de la consumul de toate tipurile de carne rosie, cum ar fi carne de miel, carne de vită, carne de porc și. Între timp, în PESCO-vegetarian, vă este permis să mănânce pește și alte fructe de mare, dar limitat la toate produsele de origine animală. Acest lucru este aproape la fel cu lacto-vegetarian, cu excepția faptului că în această, s-ar putea să li se permită să se bucure de lapte și produse lactate, dar nu ouă, carne de pasăre, și Meath. În cele din urmă, în lacto-ovo vegetarian, nu poți mânca carne de animale, dar se pot bucura în continuare de prin-produse cum ar fi lactate, ouă, uleiuri animale, și lapte.

Care sunt beneficiile de dietele vegane?

La fel ca în dieta prime alimentare de sănătate, cele două prestații principale ale dietele vegane sunt, de asemenea, pierderea în greutate și stare bună de sănătate. Incearca sa mananci mai multe legume si nu sau foarte puțină carne de fiecare masă și veți observa o schimbare în greutate, după o anumită perioadă. De ce este acest lucru posibil? Deoarece legumele sunt bogate in substante nutritive, dar mai puțin în grăsimi și colesterol, spre deosebire de produsele din carne. Deci, cu atât mai mult vei consuma legume, cu atât mai puțin vă sunt susceptibile de a deveni obezi. Și cu o dieta vegetariana, desigur, te vei simti mai sanatoasa. De ce? Pentru ca având greutate normala inseamna ca nu sunt, de asemenea, predispuse la boli legate de crestere excesiva in greutate cum ar fi hipertensiune arteriala, diabet zaharat, si cancer. Cu antioxidantii prezente in legume, corpul tau este capabil de a elimina radicalii liberi, care sunt principalele cauze de moartea celulelor si a bolilor.

Într-adevăr, este adevărat că o alimentație sănătoasă și mănâncă dreapta este mai ușor de zis decât de făcut. Dar dacă vă păstrați aceste informații importante în minte cu privire la produsele alimentare de sănătate și dietele vegane, vă va veni să realizeze că nu este la fel de greu cum crezi tu. Acum, de ce nu încercați să aflați mai multe despre consumul de dreapta și de ședere sănătoși? David Wolfe, un expert în nutriție cunoscut, are o multime de a împărtăși cu tine despre alimentele crude, dietele vegane, și de nutriție sunfood.

Category: Lifestyle

Chestii Amuzante Despre Smartphone-urile Android

Posted on by 0 comment

Multe telefoane folosesc sistemul de operare Android (sistemul de operare). Acest sistem de operare a lovit primul pe piață în urmă cu câțiva ani, dar de atunci a explodat în popularitate din cauza mai multe producatorii de telefoane mobile au început să-l pună în aplicare în telefoanele lor inteligente. Chiar acum telefonul inteligent este accesoriul mare de a avea și există un motiv bun pentru asta. Telefonul inteligent nu se limitează la efectuarea apelurilor - puteți, de asemenea, să le folosească pentru a face fotografii, juca jocuri, asculta muzică și să se joace pe internet. Aveți posibilitatea să le utilizați pentru a juca o grămadă de jocuri, ține evidența lucrurilor, viziona clipuri video sau chiar să le utilizeze ca procesoare de text în miniatură. Aici sunt unele fapte care nu s-ar putea deja știu despre telefoane Android.

Știați că oamenii care folosesc telefoanele care ruleaza sistemul de operare Android (sistemul de operare) sunt mai puțin probabil să plătească pentru aplicații decât utilizatorii de iPhone? Un studiu recent arată că aproximativ cincizeci la suta din toti utilizatorii de iPhone vor plăti fericit pentru aplicațiile ei nu pot găsi gratuit. Aceleași studii ilustrează faptul că aproximativ douăzeci la sută din proprietarii de telefoane Android sunt de acord cu plata pentru aplicații. Acest lucru se va schimba, probabil, ca mai multe aplicații plătite se adaugă la piață app Android, dar acum utilizatorii de Android sunt thriftier mult de oameni care folosesc iPhone. Tu nu ar putea crede că acest lucru este ceva care ar trebui să se laude cu privire, dar unii utilizatori Android sunt foarte mândri de acest fapt.

Dacă nu sunteți mulțumit cu dvs. de telefon iPhone, care e prea rău. Există câteva opțiuni pentru a alege de la, dacă nu vă place casca Blackberry. Dacă decideți că nu vă place unul dintre telefoanele mobile care utilizează sistemul de operare Android aveți o mulțime de alte opțiuni pentru a alege de la. Telefoanele care folosesc sistemul de operare Android sunt cele mai bune pentru cei cărora le place să aibă o mulțime de opțiuni pentru a alege de la atunci când cumpără un telefon mobil. Acest lucru se datorează faptului că toți marii producători de telefoane mobile au început să folosească sistemul de operare Android în telefoanele lor, astfel încât, indiferent de preferința dvs. telefon este, acolo va fi un telefon Google pentru el.

Sistemul de operare Android a fost creat pentru a spori Open Handset Alliance. Multe companii sunt lucrează împreună pentru a actualiza și de a promova sistemul de operare pe o bază continuă. Google poate fi cea mai mare companie în știri chiar acum, dar asta nu înseamnă că ele sunt singurul. Deși aceste companii sunt răspândite în întreaga națiune ei încă mai lucrează îndeaproape cu sute de diferiti furnizori. Sistemul de operare Android este recunoscut universal ca un sistem de operare mobil, ca urmare a acestor organizații la nivel mondial. Utilizatorii informati va alege Android pe alte sisteme de operare din cauza asta e abilități open source.

Există atât de multe motive de a opta pentru telefoanele Android față de concurenții lor de pe piață, chiar acum! Simplul fapt este că sistemul de operare Android este uimitor. Acest lucru ar fi adevărat, chiar dacă nu am fost gata să admitem că suntem fani ai sistemului. Există actualizări pentru sistemul Android lansat aproape în fiecare zi și, deoarece sistemul este toată lumea open source este binevenit pentru a lucra la el și să-l mai bine. Orice zi acum, telefonul Android va depăși concurenții săi telefoane inteligente și a devenit cel mai popular telefon disponibil. Destul de curând, telefoanele Google va fi cel puțin la fel de populare (dacă nu chiar mai mult) decât alte telefoane inteligente, care sunt vândute.

Category: IT