Chestii Amuzante Despre Smartphone-urile Android

Posted on by 0 comment

Multe telefoane folosesc sistemul de operare Android (sistemul de operare). Acest sistem de operare a lovit primul pe piață în urmă cu câțiva ani, dar de atunci a explodat în popularitate din cauza mai multe producatorii de telefoane mobile au început să-l pună în aplicare în telefoanele lor inteligente. Chiar acum telefonul inteligent este accesoriul mare de a avea și există un motiv bun pentru asta. Telefonul inteligent nu se limitează la efectuarea apelurilor - puteți, de asemenea, să le folosească pentru a face fotografii, juca jocuri, asculta muzică și să se joace pe internet. Aveți posibilitatea să le utilizați pentru a juca o grămadă de jocuri, ține evidența lucrurilor, viziona clipuri video sau chiar să le utilizeze ca procesoare de text în miniatură. Aici sunt unele fapte care nu s-ar putea deja știu despre telefoane Android.

Știați că oamenii care folosesc telefoanele care ruleaza sistemul de operare Android (sistemul de operare) sunt mai puțin probabil să plătească pentru aplicații decât utilizatorii de iPhone? Un studiu recent arată că aproximativ cincizeci la suta din toti utilizatorii de iPhone vor plăti fericit pentru aplicațiile ei nu pot găsi gratuit. Aceleași studii ilustrează faptul că aproximativ douăzeci la sută din proprietarii de telefoane Android sunt de acord cu plata pentru aplicații. Acest lucru se va schimba, probabil, ca mai multe aplicații plătite se adaugă la piață app Android, dar acum utilizatorii de Android sunt thriftier mult de oameni care folosesc iPhone. Tu nu ar putea crede că acest lucru este ceva care ar trebui să se laude cu privire, dar unii utilizatori Android sunt foarte mândri de acest fapt.

Dacă nu sunteți mulțumit cu dvs. de telefon iPhone, care e prea rău. Există câteva opțiuni pentru a alege de la, dacă nu vă place casca Blackberry. Dacă decideți că nu vă place unul dintre telefoanele mobile care utilizează sistemul de operare Android aveți o mulțime de alte opțiuni pentru a alege de la. Telefoanele care folosesc sistemul de operare Android sunt cele mai bune pentru cei cărora le place să aibă o mulțime de opțiuni pentru a alege de la atunci când cumpără un telefon mobil. Acest lucru se datorează faptului că toți marii producători de telefoane mobile au început să folosească sistemul de operare Android în telefoanele lor, astfel încât, indiferent de preferința dvs. telefon este, acolo va fi un telefon Google pentru el.

Sistemul de operare Android a fost creat pentru a spori Open Handset Alliance. Multe companii sunt lucrează împreună pentru a actualiza și de a promova sistemul de operare pe o bază continuă. Google poate fi cea mai mare companie în știri chiar acum, dar asta nu înseamnă că ele sunt singurul. Deși aceste companii sunt răspândite în întreaga națiune ei încă mai lucrează îndeaproape cu sute de diferiti furnizori. Sistemul de operare Android este recunoscut universal ca un sistem de operare mobil, ca urmare a acestor organizații la nivel mondial. Utilizatorii informati va alege Android pe alte sisteme de operare din cauza asta e abilități open source.

Există atât de multe motive de a opta pentru telefoanele Android față de concurenții lor de pe piață, chiar acum! Simplul fapt este că sistemul de operare Android este uimitor. Acest lucru ar fi adevărat, chiar dacă nu am fost gata să admitem că suntem fani ai sistemului. Există actualizări pentru sistemul Android lansat aproape în fiecare zi și, deoarece sistemul este toată lumea open source este binevenit pentru a lucra la el și să-l mai bine. Orice zi acum, telefonul Android va depăși concurenții săi telefoane inteligente și a devenit cel mai popular telefon disponibil. Destul de curând, telefoanele Google va fi cel puțin la fel de populare (dacă nu chiar mai mult) decât alte telefoane inteligente, care sunt vândute.

Category: IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>