Alimente Sănătoase și Diete Vegetariene

Posted on by 0 comment

Consumul de dreapta sau de alimentatie sanatoasa este, uneori, mai ușor de zis decât de făcut. Cu atât de multe alimente procesate, fast-food, conserve, junk alimente și produse din carne în jur, ce te poți aștepta, dar pentru a vedea mai multe persoane in greutate excesiv, mult mai știu câțiva care suferă în cele din urmă de la conditiile de sanatate din cauza crestere excesiva in greutate. Deci, dacă sunteți printre acești oameni sau nu, e timpul să ia în considerare o alimentație sănătoasă cât mai devreme acum. Dar a mânca sănătos poate însemna lucruri diferite pentru oameni diferiți. Pentru unul, aceasta poate însemna a merge la dietele vegane, consumul de alimente crude, și alegerea super sanatoase decat cele procesate.

Ce este o dieta vegetariana?

Dieta vegetariana este un alt termen pentru vegetarianism. Acesta este un mod natural de a pierde în greutate și de ședere sănătoși. Cu toate acestea, atunci când se spune că el este pe o dieta vegetariana, aceasta nu înseamnă neapărat că el nu mai mănâncă alimente de origine animală. Deși unii oameni fac, în unele cazuri, medicii inca recomanda unele modificări cu privire la acest regim alimentar. De aceea, înainte de a merge pe acest tip de dieta, trebuie să se constate subtipurile sale să știe care unul este potrivit pentru tine.

Care sunt cele patru subtipuri de dietele vegane?

Dietele vegane sunt împărțite în patru subtipuri cunoscute sub numele de semi-vegetarian, PESCO-vegetarian, lacto-vegetarian, lacto-ovo-și vegetarian. Deși toate acestea se concentreze pe legume ca cea mai mare parte din dieta ta, în unele subtipuri s-ar putea să li se permită să mănânce produse de origine animală și de produse. În semi-vegetarian, de exemplu, puteți mânca în continuare carne de pasăre și pește, cu toate acestea vă sunt restricționate de la consumul de toate tipurile de carne rosie, cum ar fi carne de miel, carne de vită, carne de porc și. Între timp, în PESCO-vegetarian, vă este permis să mănânce pește și alte fructe de mare, dar limitat la toate produsele de origine animală. Acest lucru este aproape la fel cu lacto-vegetarian, cu excepția faptului că în această, s-ar putea să li se permită să se bucure de lapte și produse lactate, dar nu ouă, carne de pasăre, și Meath. În cele din urmă, în lacto-ovo vegetarian, nu poți mânca carne de animale, dar se pot bucura în continuare de prin-produse cum ar fi lactate, ouă, uleiuri animale, și lapte.

Care sunt beneficiile de dietele vegane?

La fel ca în dieta prime alimentare de sănătate, cele două prestații principale ale dietele vegane sunt, de asemenea, pierderea în greutate și stare bună de sănătate. Incearca sa mananci mai multe legume si nu sau foarte puțină carne de fiecare masă și veți observa o schimbare în greutate, după o anumită perioadă. De ce este acest lucru posibil? Deoarece legumele sunt bogate in substante nutritive, dar mai puțin în grăsimi și colesterol, spre deosebire de produsele din carne. Deci, cu atât mai mult vei consuma legume, cu atât mai puțin vă sunt susceptibile de a deveni obezi. Și cu o dieta vegetariana, desigur, te vei simti mai sanatoasa. De ce? Pentru ca având greutate normala inseamna ca nu sunt, de asemenea, predispuse la boli legate de crestere excesiva in greutate cum ar fi hipertensiune arteriala, diabet zaharat, si cancer. Cu antioxidantii prezente in legume, corpul tau este capabil de a elimina radicalii liberi, care sunt principalele cauze de moartea celulelor si a bolilor.

Într-adevăr, este adevărat că o alimentație sănătoasă și mănâncă dreapta este mai ușor de zis decât de făcut. Dar dacă vă păstrați aceste informații importante în minte cu privire la produsele alimentare de sănătate și dietele vegane, vă va veni să realizeze că nu este la fel de greu cum crezi tu. Acum, de ce nu încercați să aflați mai multe despre consumul de dreapta și de ședere sănătoși? David Wolfe, un expert în nutriție cunoscut, are o multime de a împărtăși cu tine despre alimentele crude, dietele vegane, și de nutriție sunfood.

Category: Lifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>