Cum puteti economisi bani cu rulourile exterioare

Posted on by 0 comment
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Rulouri exterioare încă nu sunt o frază de uz casnic, dar cand vine vorba de beneficiile pe care le oferă, unele sunt mai evidente decât altele. Evident: Dacă ați văzut copertine suspendate de la companii sau case, te prind imediat pe faptul că ele creează umbra, transformând un spațiu-sauna ca pe un trotuar, punte, balcon, terasă, piscină sau într-o locație ideală, multi- zona de utilizare. Mai puțin evident: mai mulți bani în contul dvs. bancar, interioare îmbunătățite de acasă, mediile noi în aer liber, și o estetică vie, creatoare. Acest articol se descompune patru dintre beneficiile “din interior”, că rulouri exterioare ofera, subliniind motivele pentru care acestea sunt atragerea de o bază de creștere a consumatorilor.

În primul rând, rulouri exterioare de fapt să economisiți bani.

Acest lucru se întâmplă prin economiile de energie care rezultă atunci când instalați storuri strategic sus ferestre supra-încălzit (de obicei, la est, vest și sud părți ale unei clădiri). De cercetare finantat de Asociatia Producatorilor de covertă Professional demonstrează că copertine au capacitatea de a reduce temperatura din interiorul de până la 15 de grade, reducerea utilizării aer condiționat de oriunde 25-33 la sută. Greu de crezut? Nu, atunci când ia în considerare faptul că copertine taie efectul de orbire directă de la lumina soarelui de 94 la sută. Variabilele din ecuație sunt ratele de utilitate și climate din regiunea dumneavoastră. Aceste numere sunt susținute de statisticile de la Societatea Americana de încălzire și aer condiționat Ingineri. Linia de jos este de bani considerabile salvate pe costurile de energie, valori crescute de revânzare, precum și o investiție care mai mult de plătește pentru sine, pe parcursul a câteva veri.

rulouri-exterioare-26

În al doilea rând, rulouri exterioare adăuga o atmosferă mai deschis, spatios la interior de casa ta.

Acest lucru ar putea părea a fi contrar logicii, dar urmează-mă. Nu veți găsi vreodată smucindu jos blind-urile să se răcească camere care se simt mai mult ca un deșert decât o oază? Există camere din casa ta care te evita în timpul cea mai tare momente ale zilei? Dacă este așa, instalarea copertine pe exteriorul casei tale va afecta în mod direct interiorul de control lumina soarelui vezicule și îmblânzirea razele sale pentru a crea un mediu mai rece, filtrat interior. Aceasta duce la o atmosfera mai deschis, ospitalier pentru că nu veți avea nevoie pentru a trage jaluzelele. Veți fi folosind lumina soarelui în termenii în loc de a fi un sclav solar.

În al treilea rând rulouri exterioare, duce la noi atmosfere interesante.

Nu am vorbit în sus aspectul “retractabil” de această explicație Tent până acum, așa că lasă-mă să-l menționez aici. Acesta intră în joc atunci când ia în considerare diferitele moduri de un spațiu unic în aer liber pot fi folosite. Umbrele care pot fi ridicate (“retras”), și a redus la simpla apăsare a unui buton permite proprietarilor de a exploata avantajele de toate tipurile de vreme scurtă de o furtună violentă. Ați stat de vorbă vreodată la o cafea în timp ce ploaia a căzut în jurul (dar nu pe) tine? Întins vreodată pentru o dimineață bronz, apoi convertit patio la un refugiu umbros pentru după-amiaza? Luat vreodată timp pe o masă în aer liber pe o noapte de vară - și apoi, la simpla apăsare a unui buton — privit stelele apar deasupra ta ca soarele a mers în jos? Copertine cu flexibilitatea instantanee a modelelor retractabile vă dau oportunități de a se bucura de experiente in aer liber, probabil, nu s-au confruntat înainte, mai ales pe proprietatea ta.

În cele din urmă, rulouri exterioare adăuga un tremur de creatie la domiciliu.

Daca esti un tip Do It Yourself, veți înțelege această parte imediat. Umbrele sunt fabricate intr-o mare varietate de culori, marimi si modele, și se adaugă recurs bordură instant la o casă sau de afaceri. Un element arhitectural flexibil, ele pot fi adaptate pentru orice tip de clădire sau schema de culori. Proprietarii de acasă de pionierat sunt gasirea unor modalitati de a extinde stilurile interioare existente de casele lor în aer liber de culori de coordonare și motive. Deoarece copertine costa mai mult decât orice plus arhitectural “permanent”, acestea sunt rentabile și nedureros pentru a instala.

Deci, nu-l ai. Umbrele sunt cu siguranta bun pentru umbră, dar există o mulțime de alte motive care de acasă și proprietarii de afaceri sunt din ce în ce încep să investească în copertine.


Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Category: Lifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>