Ce trebuie sa stiti cand infiintati un SRL-D?

Posted on by 0 comment
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce este o societate

Un corporation este definit ca o entitate juridică care este independent de către persoanele juridice de proprietarii săi, actionari sau personalul de conducere care rulează-l. Încorporarea de orice afacere necesita unul să sufere o mulţime de formalități legale instituit de guvernul Statelor Unite ale Americii. Există multe avantaje şi dezavantaje asociate cu o corporaţie.

Avantajele oferite de o societate

Răspundere limitată - proprietari Corporation Bucuraţi-vă de răspundere limitată şi nu sunt complet responsabil pentru profituri şi pierderi de profit. Domeniului lor de răspundere rămâne limitată a lor de investiţii în venture.

Afaceri expansiune - It este posibil şi devine uşor să se extindă afacerea dumneavoastră atunci când vă includeţi-l cu o anumita organizare.

Confidentialitate de afaceri afaceri - un alt avantaj al unei corporaţii faţă de alte entităţi de afaceri este că vă tranzacţii de afaceri să rămână confidenţiale. De asemenea, dacă doriţi să continue afacerea dvs., dar nu doresc să expună numele dumneavoastră, puteţi face acesta prin încorporarea afacerea.

Strângere de fonduri - ca o societate, devine destul de uşor pentru a genera fonduri pentru dezvoltarea afacerii. Acest lucru este pentru că există mulţi oameni, inclusiv acţionarilor, care investesc în corporation.

infiintari-firme

Existenţa pentru totdeauna - în plus, corporation nu se va opri de lucru sau nu se va termina cu excepţia cazului în cazuri, cum ar fi sisteme de închidere completă cu acordul tuturor autorităților în cauză. Existenţa sa nu ar obţine afectate deces, demisie sau retragerea de fonduri de oricare dintre proprietarii, actionari sau directorii.

Fiabilitatea - în cele din urmă, corporation este forma cea mai de încredere de entitate de afaceri şi, prin urmare, este mai preferat şi de încredere de oameni.

Dezavantajele de o corporaţie

Răspundere limitată nu intotdeauna garantat-chiar dacă vă forma o societate, nu este necesar că vă sunt întotdeauna în măsură să se bucure de răspundere limitată. Uneori, va trebui să păstreze activele dumneavoastră privat ca o garanţie de restituire a fondurilor instituţiei financiare, în cazul în care nu găseşte tu eligibile pentru plata de bani.

Enorm Record de manipulare - A corporation nu este o afacere mică, aceasta implică multe formalităților legale, legile corporation, acordul documente, etc. Este necesar să se păstreze toate aceste documente foarte atent.

Scump Set Up - în plus, înfiinţarea unei corporation este o sarcină costisitoare, luând în considerare numărul de formalitățile trebuie să completeze în timp ce înfiinţarea acesteia.

Fiscale de plată - acum, ca parte a corporation, va fi impozabile pentru venitul dumneavoastră auto, precum şi pentru corporation venituri.

Interzicerea de Personal fiscal credite - ca o societate, sunt eligibile pentru creditele fiscale personale, aşa cum aţi fost într-o singură proprietorship.

Ce este o companie de răspundere limitată (SRL-D)

SRL-D sau o societate cu răspundere limitată este un relativ nou tip de entitate de afaceri. De asemenea, este o entitate de afaceri juridice, care este caracterizat de răspundere limitată a proprietarilor săi. În limbajul de afaceri modern, se numeşte o entitate de afaceri hibrid prezintă caracteristicile de o corporaţie, firmă de proprietate exclusivă, precum şi un parteneriat de afaceri.

Avantajele infiintare SRL-D

Răspundere limitată-aceasta este o caracteristică care este împărtăşită de o corporaţie, precum şi un infiintare SRL-D. Dar aici, avantajul este că proprietarii de SRL-D sunt protejate pentru obligaţiile lor personale.

Mai puţin Legal formalităţile redusă formalitățile legale sunt întotdeauna un oftat de uşurare pentru proprietarii de afaceri. Într-un SRL-D, nu este necesar pentru proprietarii de a face faţă cu cerinţele sau pentru a finaliza formalitățile legale implicate în timp ce configurarea unui corporation.

Singur proprietate - spre deosebire de într-o societate, infiintare SRL-D de rămas unicul proprietar al companiei dumneavoastra.

Taxa plăţi - ca proprietar al un SRL-D, sunt impozabile numai pentru veniturile personale şi nu pentru venitul dumneavoastră SRL-D. Prin urmare, nu trebuie să plătească impozitul pe venit dublu.

Lung Existence-The SRL-D va exista totdeauna, indiferent de moartea proprietarului sau de pensionare.

Flexibilitate - SRL-D cu ‘-caseta de selectare’ se pot bucura de beneficiile de a fi impozitat ca o singură proprietorship, corporaţie sau un SRL-D în sine.

Dezavantajele de un SRL-D

Crearea de afaceri entităţi - deşi scump un SRL-D este mai puţin costisitoare şi agitat în comparaţie cu înfiinţarea unei corporation, costurile suportate în aranjare sus un SRL-D cu siguranta mai mult de o firmă de proprietate exclusivă sau o firmă de parteneriat.

Impozitul pe activele apreciat - dacă conversia o firmă de parteneriat sau dumneavoastră sole proprietate firma într-un SRL-D, ai putea fi impozabile pe activele apreciat.

Tratament inegală a Business - dacă vă SRL-D există în mai multe state, devine dificil de manevrat, ca natura regulile şi regulamentele diferă de la stat la stat.

Încheierea SRL-D-potrivit Federal impozitul pe venit, orice SRL-D este un parteneriat. Prin urmare, în cazul în care jumătate din profitul interesul şi capital sau chiar mai mult decât atât schimbate sau vândut în termen de un an, apoi SRL-D ar obţine reziliat pentru unele dintre motivele pentru impozitul Federal.

Această informaţie va ajuta să obţineţi o imagine mai clară a o corporatie vs SRL-D. Apoi schimb unele gândit peste ea, şi în cele din urmă ia o decizie care favorizează dumneavoastră de afaceri de creştere strategii. Apoi puteţi încorpora afacerea dumneavoastră împotriva unui mare jucător să stea în concursul de afaceri.


Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Category: Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>