Cum putem sa alegem SEO preturi mai mici

Posted on by 0 comment
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Aceasta este o poveste despre un tip săraci cu un domeniu stupid, care a vrut să construiască un site orientat pentru un cuvânt cheie foarte competitivă şi călătoria lui lung, agonizante faţă de lumina adevărată înţelepciune SEO.

 

Aici este un pic temelia pentru ceea ce sunt pe cale să acopere aici. Un timp înapoi am cumparat un nume de domeniu prost. A fost unul dintre acele nume de domenii destul de inutil, care ar fi fost bine pentru poate vinde telefoane mobile sau ceva. Chestia e că, deşi, eu sunt un tip săraci. Nu am timp pentru a taylor un site pentru telefoane mobile cu milă de suma de bani am. Acest lucru a fost gândirea mea nu demult cel puţin.

Concept, SEO, deutsch

După şedinţa pe acest nume de domeniu pentru totdeauna am decis pentru a pune un site acolo sus şi dă-mă la studiul de SEO preturi sau optimizarea motorului de căutare. Se pare ca un interesant subiect şi am ştiut cele care a reuşit să înveţe SEO preturi, marketing, şi unele web design ar cădea infinit bogăţiile. Suna foarte bine pentru mine.

 

Aşa că am mers pentru gât ca să spunem aşa. Mai precis am ales unii termeni de căutare, care, probabil, niciodată nu va putea pentru a obţine de trafic pentru in viata mea. Smart ştiu. Acest lucru a avut Marele efect secundar de a avea site-ul în mod sandbox de Yahoo şi Google până la porci a zburat.

 

Recent au zburat, cu toate acestea, şi am ieşi din cutia cu nisip cu totul şi a lovit fata in fata cu câteva surprize de SEO. Am reuşit pentru a obţine un firicel mic de trafic, dar nu din termenii am încercat să-l la. După încercarea de a optimiza aceste pagini pentru termenii cheie am primit trafic la am primit mai mult trafic. Acest curs mi-a început un drum lung de speculaţii şi păr trăgând.

 

După multe o noapte de asemenea am venit cu câteva lucruri care cred că oricine va da puterea de a în cele din urmă trage trafic de pe net şi covert l într-o viaţă decentă bun. Probabil voi scrie o carte electronică şi să facă milioane una din aceste zile.

 

Optimizarea prin pagina

 

Nu cădeţi în capcana de a concentrându-se total pe acest departe flung departe ajunge la site-ul şi care va conduce lumea sau te face instantaneu milioane de constructii. Dacă nu aveţi o mulţime de bani ai de gând să necesitatea de a lucra pentru trafic. Site-ul dvs., afară de gând cu atenţie şi asiguraţi-vă că fiecare pagina este o precizie artizanale bucată de artă.

 

Îmi place serverside scripting şi site-uri dinamice, dar I-am dat seama există pericolul că oamenii vor excesivă a. Ştiu că am. Dacă site-ul este dinamic generted, asiguraţi-vă că fiecare pagina nu este o imagine de cutter cookie-ul total de fiecare alte filme. Este bine să aibă acelaşi navigatie şi acelaşi aspect general, dar fiecare pagină trebuie să fie speciale. Fiecare pagina ar trebui să aibă atent, dovedit tehnici de SEO preturi aplicate poate o singură frază cheie.

 

Nu încercaţi să optimizaţi o pagină pentru un pumn de fraze. Se concentreze doar pe o singură frază. Face cercetare de cuvinte cheie şi, tot ce face, nu transporta şi alege o fraza cheie cu 2 miliarde bogaţi concurenţi în Google. Alege ceva care poate fi atins şi puteţi obţine unele trafic relativ repede. Selectaţi o frază care este cât mai specific în nişă dumneavoastră particlar şi încă devine câteva mii sau aşa căutări pe lună de la Yahoo.

 

Indiferent asiguraţi-vă că o pagină web bun, are solide, dorit de conţinut, care este bogat de cuvinte cheie şi unul de un fel. Acest lucru va ajuta face speciale. În acelaşi timp conţinutul dvs., evident, trebuie să conduce clientul spre obiectivul intented pentru monetizing de trafic.

 

Păstraţi-l simplu

 

Am găsit spre uimirea mea, că construirea unui site web complexe cu toate lucrurile de management de conţinut şi toate thrills de date nu este exact ceea ce devine într-adevăr atenţia de motoarele de căutare. Weirdly suficient acest lucru poate fi adevărat pentru surferi de internet prea. Un aspect frumos, curat, cu foarte accesibil de navigare de conţinut şi intuitiv vor fi recunoscute de motoarele de căutare şi de surferi deopotrivă. Dacă vă puteţi da acea parte out tine-am numărat doar jos aproximativ 90% de SEO, în opinia mea.

 

Inginer site-ul pentru trafic

 

Atunci când începe să obtinerea traficul motorului de căutare la site-ul să ia o privire foarte atentă la ceea ce sunt în căutarea. Presupun că aveţi un fel de program de statistici şi cea mai mare parte puteţi vedea ce termeni de căutare oamenii folosesc pentru a ajunge la site-ul dvs. Atunci când cineva vine într-un cuvânt cheie sau frază nu s-au optimizat pentru face un pic de cercetare. Face filme vin la trebuie atins să includă termenul de căutare sau acest termen de căutare ar merita propria pagină de optimizat motorul de căutare să se ocupe de trafic.

 

Concluzia

 

Cu fiecare pagina adăugaţi sunt câştigă o altă piesă potenţial valoroase de internet real estate. Dacă faci treaba ta dreapta apoi eventaully fiecare pagina ar trebui sa proprie de trafic şi ar trebui să înceapă pentru a atinge obiectivele dvs. Răbdare şi învăţare sunt numele jocului SEO.


Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Category: IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>