Cele mai bune telefoane dual-sim de pe piata

Așa că, ai auzit despre toate aceste noi telefoane pe piata care au capacitatea de a verifica e-mailul, stoca programul dvs., text cu o tastatură touch, și chiar convoca Chuck Norris a la un pas de acasă inamicului (Deși, Poate că e doar câteva modele limitate), dar nimeni nu pare să știe exact ce aceste noi telefoane sunt. Faptul este, aceste noi minuni tehnologice specifice sunt numite + Smartphones, + dar definiția a ceea ce face exact ei atat de destept este încă un fel de în aer.

smartphone-33

Pentru cea mai mare parte, dacă vă întreb orice agent de vânzări de tel dual sim-uri, ei vor să vă spun că aceste telefoane sunt atât de valoroase, deoarece acestea merg de mai sus și dincolo de capacitățile normale ale foștilor telefoane mobile, chiar să spun că sunt în măsură să îndeplinească anumite funcții legate de PC-uri în timp ce stai pe un cornflake undeva de așteptare pentru van să vină (Ca o senzație britanic a spus odată). Și că este RIZR sau iPhone-ul. În timp ce nici un standard pentru industrie a fost de fapt stabilit pentru aceste noi dispozitive, puteți fi siguri că există două diferențe enorme în ceea ce face un tel dual sim, iar ceea ce face centrare dvs. de telefon mobil moară. Mai întâi de toate, este modul în care aceste frumuseti sunt construite. Aceste telefoane sunt de gând să facă capul de spin lateral, jumătate din timp, deoarece tastatura este construit în telefonul de unde ați glisați-l departe, cum ar fi un Blackberry sau Sidekick, sau este un touch-screen real, cum ar fi noul iPhone.

În al doilea rând, veți dori să se uite la ceea ce exact aceste telefoane pot face. Dvs. de telefon mobil tipic normală este capabil de a efectua și primi apeluri, stoca de contact, a apela mesageria vocală, și a trimite și primi texte. Poate ai cateva jocuri, cum ar fi Worm sau o versiune de Break-Out, dar pentru cea mai mare parte, telefonul va fi mai funcțională decât orice altceva pentru telecomunicații.

Uitați-vă la iPhone și comparați-o cu tel dual sim-ul. E un pic ca având un calculator in mana dreapta atunci și acolo. Puteți naviga pe web, viziona filme, asculta întreaga colecție iTunes, o camera de unde puteți lua o fotografie bazillion (îndrăznesc să afli cât de mult o bazillion este. Actori fratele meu mai mic, și el e convins că e mai mare decât infinit ), și puteți obține chiar la Microsoft Office sau Adobe Acrobat în unele dintre acestea. Se pare că tehnologia este acum se deplasează în punctul în care calculatoarele sunt tot mai mica si integrarea cu alte tehnologii, și crede-mă, se pare frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>