Becurile led pentru o mai buna luminare stradala

Având în iluminare puternică, eficientă atât acasă și la birou este o problemă importantă în continuă creștere. Lumini LED-uri sunt soluția cea mai logică pentru acest tip de aplicații și LED-uri becuri leflector sunt doar elementul dreptul de a instala în birou și acasă pentru a obține o eficiență energetică optimă și lumina de lucru confortabil. Puteti afla si mai multe informatii pe: http://ledemag.ro/Iluminat-stradal-industrial-LED

iluminat-stradal-42MR16 halogen compatibil iluminat cu LED-uri leflector tocmai a apărut pe piață, iar cei care sunt în căutarea pentru o opțiune de iluminare mult mai accesibile sunt placut surprins de aceste lumini. Contractori mai mult și mai mult acasă și planificatorii de construcție sunt încorporează iluminat cu LED-uri în planurile lor, din cauza versatilitatea lor, eficiență și luminozitate. Ce este atât de special despre becuri cu LED-uri leflector față de un standard de bec de 12 volți? În primul rând, ele sunt un tip complet diferit de tehnologie bec. Lumini LED Leflector utiliza un LED Lumileds Luxeon, care creează o sursă luminoasă iluminarea casei este dotat cu toate economiile de energie le-ar aștepta de la un corp de iluminat cu LED-uri.

Led becuri leflector sunt o sursă de lumină versatil, care poate fi utilizat în cele mai elegante și atrăgătoare pentru ochi corpurile de iluminat disponibile. Becuri Leflector sunt perfecte pentru boltite corpuri de iluminat plafon, care sunt prezente în multe case noi sau condominii de birou. Leflector becuri, de asemenea, funcționează bine cu sisteme de iluminat cale.

Pentru cei cărora le place să se stabilească starea de spirit, cu LED-uri becuri pot fi achiziționate în aproape orice culoare pe care un bec tradițional de lumină de 12 volți pot fi achiziționate în. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să-și sacrifice atmosfera pe care ai vrut să realizeze, în scopul de a a obține o durată mai lungă, bec mai eficient. Leflector lumini vin în alb, roșu, albastru și verde și poate fi găsit de iluminat de inundații și aplicații de iluminat cu fascicul de lumină la fața locului, de asemenea.

Cea mai bună parte despre trecerea de la becurile standard de 12 volți pentru sistemul revoluționar nou cu LED-uri de lumină bec cu LED-uri este faptul că becurile sunt de multe ori mai eficiente decât becurile tradiționale. Ele pot oferi orice în cazul în care de la 50.000 la 100.000 de ore de lumină consecutive + acest lucru se traduce în cinci până la zece ani de utilizare continuă de pe o bec fără a avea vreodată să-l schimbe.

Cu toții vrem să economisiți bani și timp. Becuri Leflector poate ajuta persoana medie economisi nu numai bani pe becuri și costurile să le înlocuiască în mod constant, dar, de asemenea, pe factura lunară de energie electrică. Când operat timp de patru ore pe zi, leflector becuri costa doar 30 de cenți pe zi pentru a funcționa. Becuri fluorescente sau cu halogen tradiționale sunt mai costisitoare pentru a opera decât majoritatea oamenilor dau seama, și LED-uri leflector becuri sunt o optiune eficienta pentru inlocuirea lor, deoarece ei nu vor trebui să fie modificată din nou pentru o foarte lunga perioada de timp și vor ajuta pentru a economisi bani pe proiectul de lege lumina la fel de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>