Cele mai eficiente sapunuri din Romania

Lumea producţia anuală de detergenţi 43 milioane de tone, care este de aproximativ 34 milioane de tone de sapunuri sintetic.

Ţările dezvoltate, consumul este mare, dar lent de creştere, în timp ce pieţele în curs de dezvoltare are un mare potenţial. Până în 2005, produse de curăţare din lume este de aşteptat să ajungă la 45 milioane de tone de producţie de crestere anuala medie de mai puţin de 1%. Detergenţi tendinţa generală este că produsele tradiţionale securitatea umană şi mediu compatibility de produse mai mare schimbare, economisirea de energie, conservarea apei, siguranţa, protecţia mediului produse va fi dezvoltarea rapidă.

detergenti-54

Concurenţa în această tendinţă de industrie:

Prezent, industria Chinei de detergent este o dezvoltare mai mare, există aproximativ mai mult de 270 de companii, inclusiv grăsimi fabrica de sapun (Hong Kong) 105, mai mult de 150 de milioane de tone de capacitate de producție; sintetic sapunuri fabrica 124, capacitate de productie de 400 de milioane de tone. În plus, alchil benzen planta 3, capacitatea de producție 300.000 de tone; capacitatea de producţie a plantelor 10 alcool 300.000 de tone; capacitatea de producţie a plantelor 20 alcool 300.000 de tone; 25 STPP de plante, capacitatea de producție 700 mii tone.

Numărul total de întreprinderi mari şi mijlocii întreprinderile care reprezintă aproximativ 40?. În ultimii ani, China îngrăşăminte (Hong Kong) săpun a fost menţinut la 500.000 de tone 60 tone de nivele, inclusiv săpun aproximativ 17 milioane de tone, principalelor soiuri din detergent praf, reprezentând 70% din total detergentul de spălat. În ultimii ani, spălat pulbere producţie la 200 milioane de tone. Săpun anuale de export volum a Chinei mici, aproximativ 2.000 de tone pe an, importate de 2.000 de tone de volum, sapunuri exporturile au rămas la 4 milioane de tone, în principal la China Hong Kong şi Asia de Sud, Africa.

Piata detergent rufe, creşterea de branduri interne, datorită Chinei recenta dezvoltarea rapidă de desfacere cu amănuntul în oraşe rurale, urbane amănuntul prezentat “doi” (adică, un student în anul întâi mici) de dezvoltare, şi majoritatea populaţiei trăiesc în zonele rurale din China, domestice marci low-cost strategia ocupaţia rapidă, extinderea acestor piețe, în numele de brand, şi ciudat puternic Diao Pai, Li Bai şi aşa mai departe. China piaţă sapunuri are potential mare de dezvoltare, este de aşteptat până în 2010, vânzările totale în această piaţă ar putea fi până la 800 miliarde de yuani, creşterea anuală de aproximativ 13%.

Piaţa detergent internă, realizat la începutul internaţional, astfel încât Chinei aderarea la OMC, piaţa internă de sapunuri, industria de model de schimbare mici, dar, de asemenea, propice atât industriei detergent interne, internaţionale de dezvoltare. Materiilor prime din principalele punct de vedere profesional, reducerea tarifară este propice pentru dezvoltarea industriei.

Ca poluarea apei problemele devin mai proeminente, daunele cauzate de fosfor care conține sapunuri treptat devine un guvern national acordă o mare importanţă. Multe ţări dezvoltate din lume au adoptat legi şi reglementări Jinlin sau restrânse fosfor. Se înţelege că punerea în aplicare a lumii limitat fosfor, Jinlin ţara a atins 40%, şi este în continuă creştere. În prezent, Japonia, Coreea de Sud, Elveţia, a fost pe deplin Jin Lin, Germania, Olanda, Austria, Italia, Statele Unite ale Americii şi alte vânzări detergent de fosfor nu au reprezentat 80% din total.

China consumul de curent de 3 milioane de tone pe an de produse de curăţare, şi interne fosfat liber mediu prietenos spălat volumul vânzărilor produsului, la mai puţin de 9 milioane de tone, numai 3%, care indică faptul că China nu fosfor sapunuri are o uriaşă piaţă potenţială. După proiectul punerea în funcțiune a companiei, cu excepţia pentru a satisface nevoile propria companie de producţie, dar, de asemenea, prin furnizarea de “non fosfor aditivi”, să realizeze cooperarea tehnică, punerea în aplicare a activului restructurării şi alte înseamnă stimularea industria de curăţare domestice ca un nivel de ansamblu tehnic de îmbunătăţire şi produs pentru a face upgrade şi de a îmbunătăţi industria noastră naţională spălat, calitatea și dimensiunea sporirea China cuprinzătoare rezistenţă naţională şi industria sapunuri în produsul competitivităţii de piaţă.

Cu aditivi de fosfor non”,” producţia pe scară largă de produse, dar, de asemenea, stimularea chimice, materiale plastice şi ambalaje, de imprimare şi alte industriei de prelucrare, a condus un grup de întreprinderi conexe, cu o gamă largă de stimulare economică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>