Avantajele Caselor pe Structura Metalica

O pergola este o grațioasă într-o casa gen anchor; se creează un spațiu de locuit în aer liber pentru a spori plăcerea de proprietatea dumneavoastra. Pergole sunt adesea structuri permanente gratuite susținute de posturi care sunt unite prin grinzi apoi acoperit cu capriori pentru a oferi umbră. Construirea unui Pergola atașat la Casa gen anchor nu este prea dificil; această abordare elimină o serie de posturi, dar altfel tehnicile de construcție sunt aceleași ca și pentru pergole permanente gratuite.

Începeți prin obținerea un set bun de planuri și verificarea cu administratorul codurile din construcții în orașul tău sau oraș. Primul pas in constructii este plasarea corectă a posturilor; Pergole mai mult de 8 metri pot necesita un sprijin suplimentar. Un scurt tăiat la plasarea precisă presupune utilizarea unui cadru construit de 2×10 placi; verifica rectangularitatea a cadrului prin măsurarea diagonalelor dintr-un colț în altul; în cazul în care măsurătorile sunt aceleași, cadrul este pătrat și adevărat. Publicați cadrul împotriva fundație pentru a localiza găurile poștale, face semne corespunzătoare, în cazul în care găurile vor fi săpate, scoateți rama și sape găuri post. Cerințelor codului variază, dar în general găurile ar trebui să fie un pic mai adânc decât linia de îngheț.

Folosiți un melc cu motor sau un excavator gaură post pentru a face gaura ta. . Linia de jos a gaura cu aproximativ 4 “de pietriș Dip la sfârșitul posturile din gudron de acoperis, ca o măsură de conservare Înlocuiți cadrul Setați posturile vertical, verificați cu atenție că sunt de plumb;.. Sa folositi interiorul cadrului ca un marker limită pentru a garanta locație adecvată Țineți posturi cu 2 “x4” material, se amestecă din beton în conformitate cu instrucțiunile și se toarnă în gaura,. con forma de beton deasupra nivelului solului pentru a spori scurgerea apei.

Atașați o, de obicei, 2×10, masă de registru de dimensiuni în mod corespunzător la partea laterală a casei. Ar trebui să fie lag șuruburi membrilor verticale ale incadrarea casei; acest lucru ar putea necesita indepartarea de siding și ar trebui să fie planificate în avans.

Partea de jos a plăcii registrul ar trebui să acorde cu înălțimea grinzilor care vor fi atașate la posturi. Asigurați-vă că să clipească și sigilați placa registrul în mod corespunzător.

Grinzile care se alătură posturilor împreună rula paralel cu latura a casei. Două grinzi, de obicei, 2×16, sunt atașate la partea de sus a posturilor, una pe fiecare parte; aceasta formează un fel de sandviș, grinzile fiind pâinea. Acestea ar trebui să fie atașat cu șuruburi, de transport rezistente la intemperii dimensiuni în mod corespunzător sau șuruburi lag. Căpriori se vor atașa la bord registrul la un capăt și odihnă varful grinzile de la celălalt capăt.

DSC_1041

Capriori sunt atașate la placa de registru cu ajutorul umerase grinzi; acestea sunt de obicei distanțate 16 “în afară celălalt capăt este stabilizat deasupra grinzilor, folosind o parte numită în mod obișnuit o consolă uragan cravată, care se înșurubează pe grinzile și are flanșe între care căprior stă;. căpriori sunt înșurubate la consolele căpriori suplimentare. poate adauga deasupra primului nivel pentru a oferi mai multe umbră.

6 posturi “x6” oferi cel mai bun suport, dar nu distrage atenția de la aspectul grațios. Cedar este o alegere populara pentru materiale, deși cherestea tratat sub presiune este adesea folosit pentru posturi. Crestături decorative sunt cel mai ușor de tăiat în fascicul și căpriori pe teren. Este posibil să doriți să utilizați posturi care sunt un pic mai mult decât este necesar, apoi le tăiați la înălțimea corectă după ce betonul a întărit pentru a vă asigura că sunt egale. Construirea unui Pergola atașat la Casa gen anchor necesită o bună planificare și urmeze, dar va adăuga bucurie, confort și valoare. Aceasta va necesita de obicei mai multe zile de muncă efectuată cu atenție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *